NUTTIGE INFO


CUPIDO MUSIC PRODUCTIONS

Edgard Tytgatlaan 10

8500 KORTRIJK

BELGIË

+32 (0)477 59 10 47

info@cupidomusic.be


Bankrekeningnummer: BE73 6528 1804 7360 (Record Bank)

BTW-nummer: BE-0837.141.474

Ondernemingsnummer: 0837.141.474


VERZENDING


Als u bij CUPIDO MUSIC iets bestelt, dan wordt dit binnen 1 tot 2 werkdagen verstuurd. Als wij iets niet zo snel kunnen leveren ontvangt u hierover een bericht. Ingesloten bij het pakket, vindt u ook een factuur, die u binnen de 14 dagen dient te betalen.


Alles wordt verstuurd via bpost. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en formaat van het pakket.

De posttarieven kunt u hier bekijken. De administratie- en verpakkingskosten zijn € 2,30 per bestelling.COMPONISTEN & ARRANGEURS

                                           


Tom Hoornaert (13 november 1972) studeerde orgel zowel aan het Lemmensinstituut te Leuven bij Prof. Luc Ponet, als aan de Muziekhogeschool te Maastricht bij Prof. Dorthy De Rooij. Hij behaalde in Maastricht eveneens het diploma koordirectie bij Prof. Ludo Claesen.

In 1991 werd Tom ‘Eerste Laureaat’ van de Nationale Muziekwedstrijd ‘Pro Civitate’ (nu Belfius Classics) met grootste onderscheiding, 95 %.

In de Stad Tielt is Tom werkzaam als organist aan de dekanale kerk St.-Pieter en docent orgel, piano, beiaard & begeleidingspraktijk, begeleider van alle barokwerken aan de ‘Stedelijke Academie voor Muziek en Woord’.

Bart Feys werd geboren in Kortrijk in 1971 en woont er nog steeds. Hij volgde zijn middelbare studies aan de kunsthumaniora te Gent en studeerde daarna verder voor leraar muzikale opvoeding aan de Gentse Hogeschool. Momenteel is Bart tewerkgesteld als leraar muzikale opvoeding in het Spes Nostra Instituut van Kuurne. Na zijn opleiding te Gent volgde hij nog verschillende vervolmakings-cursussen voor o.a. orkestdirectie en harmonie. 


Op z’n 17de begon Bart met het dirigeren van blaasorkesten. Op vandaag is Bart dirigent bij de Koninklijke Muziekvereniging ‘Sint-Jan’ uit Marke, de Koninklijke Stadsharmonie ‘De Goede Vrienden’ uit Tielt en het feestorkest ‘Festinato’ uit Heule. Daarnaast speelt Bart ook piano bij het ensemble ‘Rondo’ en is hij begeleider bij het ‘Kortrijks Lyrisch Toneel’.In zijn muzikale loopbaan maakte Bart al meer dan honderd muziekarrangementen voor allerlei gelegenheden en evenementen. Mede door zijn kennis van muzieksoftware en lay-out van partituren, startte Bart in 2011 met een eigen muziekuitgeverij.

 

Ben je ook componist en/of arrangeur, en wil je graag uw werken uitgeven? Neem gerust eens contact op de voorwaarden te bespreken.

Het koor ‘Cantiga’, het kamerkoor ‘Ultreya’ uit Tielt en het koor ‘Cantando’ uit Oedelem staan onder zijn leiding.

In 2002 stichtte hij het kamerkoor ‘Ultreya’ (www.ultreya.be) en voerde hij o.a.:

-het “Scheppingsverhaal” van Duke Ellington uit,

-het “Requiem” van John Rutter,

-de creatie “Laudes” van de hedendaagse componist Kurt Bikkembergs in Newark (UK) samen met het “Kortrijks Vocaal Ensemble” o.l.v. Wim Verdonck en met soliste Hilde Coppé,

-de “cantate Super Omnia” van Albert de Klerk in Zweden, etc …

Als oprichter van het musicalgezelschap Mathea (www.mathea.be) bracht reeds 2 producties: “Veel geluk Professor” & “Nonsens” in het CCG te Tielt. Bij Mathea is Tom eveneens dirigent.

Om het orgel te promoten, niet alleen als liturgisch, maar ook als concertinstrument, werd onder zijn impuls de orgelkring ‘Chamade’ opgericht. Daarmee brengt hij op alle zaterdagen tijdens de maand september concerten in samenwerking met andere instrumentisten en vocalisten.

Als organist/begeleider/dirigent concerteerde Tom reeds verschillende malen in o.a. Nederland, Hongarije, Portugal, Polen, Italië, Engeland (o.a. de prestigieuze Town Hall, Oxford) & Zweden.

Samen met Stefaan Vandenbroucke (tenor) vormt hij het duo “Quodlibet”.

Met Nico Monteyne startte hij onlangs een nieuw programma voor hoorn en orgel, met hoofdzakelijk muziek van Bert Appermont.