Bart Feys werd geboren te Kortrijk op 21 februari 1971. Op vandaag is Bart full-time muziekleraar aan het Spes Nostra Instituut. Naast de lessen muzikale opvoeding in de eerste graad en het vierde jaar van het secundair onderwijs, ondersteunt Bart ook het popkoor ‘Olvida Y Canta’, dat bestaat uit leerlingen en oud-leerlingen van de school.

Naast zijn lesopdracht is Bart ook zelfstandig muzikant. In 2011 werd ‘Cupido Music Productions’ hiervoor opgericht. CUPIDO is een letterwoord en staat voor: Componist, Uitgever, Pianist, Dirigent en Organisator. De activiteiten zijn zeer divers: van arrangementen schrijven voor koren en blaasorkesten tot het dirigeren en begeleiden op piano.
Piano spelen doet Bart bij het ‘Koninklijk Kortrijks Lyrisch Toneel’ en bij het ensemble ‘Rondo’. Hij is ook koordirigent bij ‘Cantabile’ Dadizele en dirigeert de harmonieorkesten van ‘Sint-Jan’ Marke en ‘De Goede Vrienden’ uit Tielt.

Bart is op muzikaal vlak op vele markten thuis ; zowel als pianist-begeleider van vaste ensembles en als freelance-muzikant, maar ook als arrangeur en uitgever van muziekpartituren en als organisator en dirigent van muzikale evenementen.

CUPIDO MUSIC PRODUCTIONS | Edgard Tytgatlaan 10 | 8500 KORTRIJK

www.cupidomusic.be ~ info@cupidomusic.be

Ondernemingsnummer 0837.141.474 | Rekeningnummer Record Bank BE73 6528 1804 7360